Beurs standbouw

Heeft u met uw bedrijf voor de aankomende beurs standbouw nodig? Dan is uitstraling en kwaliteit van groot belang. U wilt natuurlijk opvallen tussen uw concurrenten. Solution Group in Wilrijk levert creatieve oplossingen wanneer bedrijven op zoek zijn naar standbouw voor een beurs. Zet de spotlights aan en kies voor materiaal van de hoogste kwaliteit.

Val op tijdens een beurs en ga voor de beste standbouw

Tijdens een beurs is het belangrijk om op te vallen met de mooiste standbouw. De professionals van Solution Group helpen u daar graag mee. Zowel het creëren, ontwerpen als bouwen van de beursstanden nemen wij voor onze rekening. Of dit nu binnen of buiten België is. Heeft u zelf al ideeën voor standbouw of zijn er zelfs al ontwerpen voor de stand op de beurs? Wij helpen u graag door het proces heen, of de stand nu geschilderd, geprint of gelast moet worden. Alles om ervoor te zorgen dat u opvalt met uw bedrijf.

Meer dan alleen het ontwerpen van standbouw tijdens de beurs

Een echte professional helpt u niet alleen met één facet. Solution Group weet dat als geen ander. Daarom hoeft u zich ook over het logistieke aspect en de opslag van de beursstand geen zorgen meer te maken. Laat u van A tot Z ontzorgen en neem contact op met echte professionals. Bel +32 3 460 3001 om meer te weten te komen over de mogelijkheden van standbouw en val op tijdens de volgende beurs!

 

Neem contact op

+32 3 460 3001