Beursstand bouwen

Wilt u een beursstand laten bouwen waarmee u opvalt? Kies dan voor de hoogwaardige materialen en goede service van Solution Group in Wilrijk. Wat de eisen voor uw beursstand ook zijn, wij bouwen het precies zoals u in gedachten heeft. Alles om ervoor te zorgen dat u opvalt tijdens de eerstvolgende beurs.

Een beurstand laten bouwen? Een specialist helpt u van A tot Z

Van het ontwerp tot aan de productie en van plaatsing tot aan stockage. Wij hebben zoveel meer te bieden dan enkel het bouwen van een beurstand. Verven, printen, lassen, het maakt niet uit voor onze vakmensen die uw beurstand bouwen. Wat u wensen ook zijn, ons resultaat is altijd uitmuntend. Laat uw creativiteit de vrije loop en val op door een beursstand te laten bouwen, waarmee u zich onderscheidt. Wij helpen u graag van A tot Z. Wat zou u graag willen terugzien?

Zoveel meer dan alleen het bouwen van een beursstand

Wanneer u onze hulp inschakelt, bent u verzekerd van hoge kwaliteit beursmateriaal, een perfecte afwerking, met de grootste vakkundigheid. Wereldwijd bouwen wij de beursstand voor u op, verzorgen het logistieke traject en stockeren het geheel met het grootste gemak in ons grote magazijn. Laat uw beursstand bij ons bouwen en geniet van alle voordelen die wij te bieden hebben. Ga voor niets minder dan kwaliteit en bel +32 3 460 3001 als u meer wilt weten van een beursstand die binnenkort van u kan zijn.

Neem contact op

+32 3 460 3001