Beursstand inrichten

Wanneer u uw beursstand gaat inrichten met het beste design, weet u zeker dat u opvalt tussen alle anderen tijdens een beurs. Solution Group in Wilrijk helpt u daar graag mee. Word gezien en zorg ervoor dat uw bestaande, maar vooral nieuwe klanten, de weg weten te vinden naar uw beursstand met het beste design.

Een beursstand inrichten met een design dat bij u past

Print, las, verf, creëer, maar vooral: val op. Op welke manier u uw beurstand ook wilt inrichten, op het moment dat u voor het beste design van onze professionals gaat, bent u verzekerd van een goede uitstraling. Wat voor materiaal u ook wilt en wat uw eisen ook zijn, samen met u kijken wij wat voor u de beste antwoorden zijn. Wat is uw doelgroep? Op wat voor beurs staat u? Waar staat uw bedrijf voor en welke diensten of producten wilt u aan de man brengen? Met uw ideeën en ons advies zorgen we samen voor het beste resultaat.

Val op en verwelkom uw klanten in stijl

Wat zou u zelf doen? Een beursstand bezoeken met een hoogwaardig design, of naar een stand gaan waar niet over het interieur is nagedacht? Het oog wil natuurlijk ook wat. Voordat een potentiële klant weet waar uw bedrijf voor staat, moet u wel gezien worden. Val op en zorg ervoor dat nieuwe klanten de weg naar uw beursstand vinden.

Onze professionals helpen u van A tot Z

Omdat wij meer doen dan alleen het inrichten van een beursstand met het beste design, ontzorgen wij u volledig. Zo kunt u zich 100 procent richten op de beurs. Naast dat wij beursstands bedenken, ontwerpen en bouwen, zorgen wij ook voor de logistiek en stockage. Wat wacht u dus nog op? Zorg dat u gezien wordt en ervaar de voordelen als wij uw beursstand inrichten met het beste design. Bel +32 3 460 3001 en wij vertellen u hoe wij u van A tot Z van dienst kunnen zijn.

 

Neem contact op

+32 3 460 3001