Beursstanden

Maatwerkstanden

Solution is uw ervaren partner voor het creëren, ontwerpen en bouwen van beursstanden op maat, zowel in België  als daarbuiten.
We hebben een team van gekwalificeerde professionelen, zoals schrijnwerkers, schilders, lassers enz. Gecombineerd met onze ontwerp- en printmogelijkheden, betekent dit dat we uw unieke, volledig op maat gemaakte beursstand van a tot z kunnen realiseren.
Standen op maat worden altijd vanaf nul gemaakt, vertrekkende van uw briefing. Zo zijn we zeker dat resultaat is was u in gedachten heeft. Er is geen beperking in wat we kunnen ontwerpen en produceren. Gepassioneerd door ons werk combineren we creatieve en technische vaardigheden om innovatieve concepten te creëren.

Modulaire Standen

Solution biedt een brede waaier aan modulaire beurssystemen aan van oa Skyline, Aluvision en Duo Display. Met deze systemen creëren we een  beursstand die op alle vlakken voldoet aan uw eisen én  aanpasbaar is naar diverse standoppervlaktes. Onze verschillende systemen zijn compatibel en combineerbaar, met een unieke en persoonlijke stand als resultaat, die toch supercompact en transporteerbaar blijft.

U kan vertrouwen op onze wereldwijde service voor het opbouwen van uw beursstand. U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over het stockeren van uw stand tussen verschillende evenementen. Ook hiervoor kunnen wij zorgen in ons 5000m2 groot magazijn.
We bieden ook vele van onze systemen in huur aan.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Draagbare Standen

Solution is verdeler van de beste Amerikaanse en Europese producenten van draagbaar standmateriaal. We zijn exclusief verdeler in België en Luxemburg van Skyline, is één van ’s werelds grootste producenten van modulaire en draagbare displays.

In 2007 startte Solution een mooie samenwerking met Eurosystems, een Franse ontwikkelaar en producent van draagbare beurssystemen. Eurosystems produceert 100% originele en lokale ontwerpen. Dankzij onze gezamenlijke vaardigheden en ervaring worden de producten regelmatig aangepast om gepersonaliseerde oplossingen te bieden.

Sinds 2009 werkt Solution ook nauw samen met de jonge Zweedse producent Spennare. Spennare ontwikkelt draagbare systemen die zich van de rest onderscheiden door hun vernieuwende ontwerpen. Hierdoor hebben verschillende van hun systemen een Red Dot Design Award gewonnen.

Dankzij de samenwerking met het Franse bedrijf Duo Display, heeft Solution sinds enkele jaren ook een breed gamma aan creatieve draagbare en modulaire standmaterialen met bedrukte textieldoeken. Budgetvriendelijke en superlichte popups en bannersystemen om mee uit te pakken!

U kan alle systemen bekijken op de websites van onze partners of op onze Productpagina. U kan ook steeds onze showroom in Wilrijk eens komen bezoeken.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

+32 3 460 3001