Beurswand pop up

Bespaar tijd en moeite door te kiezen voor een beurswand pop up systeem. Binnen een kort tijdbestek zet u eenvoudig een wand op de beurs neer. Zonder gereedschap en met het grootste gemak, laat u op die manier aan het publiek op de beurs zien waar uw bedrijf voor staat. Wilt u niet de tijd, moeite en financiële middelen stoppen in een grote beursstand? Kies dan zeker voor een pop up beurswand van Solution Group in Wilrijk.

Het grote gemak van een beurswand pop up

Doordat een beurswand pop up eenvoudig op te bergen en te vervoeren is, is het een ideaal promotiemiddel als u weinig tijd heeft. Breng goed de boodschap over bij uw doelgroep, maar wel op een subtiele en tijdbesparende manier. Hoewel de beurswand pop up een eenvoudige variant is van de grote beursstand, is de kwaliteit uitstekend. Net zoals bij de grote stands, kiest u zelf uw materiaal en uw bedrukking. Zo printen of verven wij met het grootste gemak uw beurswand pop up.

Kies voor een eenvoudig maar doeltreffend promotiemiddel

Val op met uw beurswand pop up en laat mensen zien waar uw bedrijf voor staat. Door onze innovatieve oplossingen zorgen wij dat u krijgt waar u naar op zoek bent. Samen met u bedenken wij de beurswand pop up, zodat wij het professioneel kunnen ontwerpen en bouwen. Wilt u zelf een handig op te zetten beurswand? Neem contact met ons op via +32 3 460 3001 en steel de show.

Neem contact op

+32 3 460 3001