Groot formaat printen

Wanneer u op een groot formaat doek, zeil of plastic wilt printen, zorgt u er tijdens een beurs of evenement voor dat u opvalt bij uw bezoekers. Solution Group in Wilrijk helpt u daarmee. Bij de echte professional bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een haarscherp resultaat.

Kies om op groot formaat doek te printen en val op

Een grote banner voor een expositie in een museum, een complete beurswand of een tafellaken met uw eigen logo. Wanneer u ervoor kiest om te printen in groot formaat, weet u zeker dat u opvalt en uw boodschap overkomt. Door uw printwerk tot 320 centimeter groot uit te besteden, kunnen wij u door onze allernieuwste machines altijd de beste kwaliteit garanderen, gecombineerd met een korte deadline. Ook dat is de kracht van Solution Group.

Van alle markten thuis

Vrijwel iedere toepassing is mogelijk als het gaat om printen op groot formaat. Denk daarbij aan gepersonaliseerde gordijnen, bescherming tegen kleurvervaging en het bevestigen van lussen van vlaggen. Of u nu wilt printen op hout, kunststof of aluminium, wij printen datgeen wat u wilt op groot formaat, zodat u gegarandeerd opvalt. Wilt u ook zo snel mogelijk gezien worden? Bel dan +32 3 460 3001.

Neem contact op

+32 3 460 3001