Inrichting beursstand

Bespaar tijd en moeite en kies voor een complete inrichting van uw beursstand. Creëer een huiskamergevoel en zorg dankzij een perfecte inrichting van uw beursstand dat de bezoekers op een beurs zich thuis voelen. Solution Group in Wilrijk helpt u daar graag mee. Stel huidige en potentiële klanten op hun gemak en zorg dat u zowel met het interieur als met de stand opvalt tijdens de beurs.

Kies voor een professionele inrichting van uw beursstand

Een beursstand is natuurlijk meer dan alleen wanden en een eventueel dak. Denk bijvoorbeeld ook aan decoratie en meubelen. Een lange tafel met prachtige stoelen, een houten vloer of decoratie aan de muur, zorgen ervoor dat de bezoekers van de stand zich nog meer op hun gemak zullen voelen. Dankzij een juiste inrichting, kleedt u de beursstand helemaal af.

Neem contact met ons op voor de totale beleving

Zorg ervoor dat zowel de binnenkant als de buitenkant van uw beursstand straalt. Samen met u bespreken wij uw ideeën, zodat wij het voor u kunnen ontwerpen en bouwen. Doordat wij gebruik maken van de hoogste kwaliteit, heeft uw stand altijd een perfecte uitstraling. U kiest zelf hoe de materialen bewerkt worden. Waar wacht u dus nog op? Neem via +32 3 460 3001 contact met ons op en laat de inrichting van de beursstand aan ons over.

 

Neem contact op

+32 3 460 3001