Modulaire beursstand

Als u vaak op een beurs te vinden bent, is het verstandig om een modulaire beursstand aan te schaffen. Dankzij het flexibele systeem, creëert u altijd het type stand dat u nodig heeft. Wilt u zelf het formaat van de modulaire beursstand instellen? Dat is geen probleem! Solution Group in Wilrijk helpt u graag met het maken van een beursstand die past bij uw beurs.

Creëer het frame dat u wilt met een modulaire beursstand

Met een innovatieve modulaire beursstand kunt u alle kanten op gaan. Door goed te combineren, kunt u vrijwel iedere constructie beursstand maken die u maar wilt. Wanneer een ruimte wat groter of kleiner is, past u de modulaire beursstand eenvoudig aan. Op die manier krijgt u precies die afmetingen die u op dat moment goed kunt gebruiken. Ervaar altijd het voordeel van een passend formaat beursstand en schakel de hulp van Solution Group in.

De beste afwerking met de hoogste kwaliteit

Hoewel de modulaire beursstand aanpasbaar is, is het materiaal van de hoogste kwaliteit. Dat is ook te zien aan de afwerking. Ook het plaatmateriaal en textiel met bedrukking is eenvoudig te monteren, waardoor u een gebruiksvriendelijke, innovatieve beursstand heeft met een grote uitstraling. Kies voor gemak en neem contact met ons op door te bellen naar +32 3 460 3001.

 

Neem contact op

+32 3 460 3001