Opvouwbare beurswand

Een opvouwbare beurswand is een ideaal hulpmiddel als u op de beurs staat. Het promotiemiddel is eenvoudig en snel op te zetten, zodat u uw beursdag zo snel mogelijk kunt beginnen. Met een opvouwbare beurswand laat u op een goedkope maar doeltreffende manier aan uw publiek zien waar u voor staat. Solution Group in Wilrijk helpt u graag met het realiseren van de wand die u voor ogen heeft.

Ervaar het gemak zelf van een opvouwbare beurswand

Heeft u niet de tijd, financiële mogelijkheden of zin om een grote beursstand neer te zetten? Een opvouwbare beurswand is een perfect alternatief. Op die manier wordt u gewoon gezien op een beurs, maar kunt u uw tijd en moeite nog meer steken in potentiële en bestaande bezoekers. Hoewel het oog ook wat wilt, draait het tenslotte om de boodschap.

Schakel de hulp in van een specialist en verspreid uw boodschap

Zet binnen no time uw opvouwbare beurswand neer en begin al met netwerken, terwijl de anderen op de beurs nog bezig zijn met het opbouwen van hun grote stand. Ervaar het gemak en neem uw opvouwbare beurswand na uw beursdag eenvoudig mee terug. Vrijwel ieder materiaal of afwerking kunnen wij toepassen om uw wand zo te maken hoe u dat wilt. Waar wacht u nog op? Bel +32 3 460 3001 en kom erachter wat voor u de voordelen zijn.

 

Neem contact op

+32 3 460 3001