Pop up beursstand

Bespaar kostbare tijd op de beurs met een pop up beursstand of beurswand. Dankzij de hulpmiddelen voor de beurs, zorgt Solution Group in Wilrijk er samen met u voor dat u gezien wordt tijdens de beurs. Vertel de beursbezoekers haarfijn waar uw bedrijf voor staat. Kies voor tijd- en kostenbesparing, maar ga voor het maximale resultaat. Met een beursspecialist zorgt u er altijd voor dat uw bedrijf en stand het best tot zijn recht komen.

De voordelen van een pop up beursstand en beurswand

Het onderhouden, vervoeren en opzetten van een grote beursstand kost veel tijd en moeite. Passen de onderdelen in elkaar? Is alles van de grote stand nog wel compleet sinds de laatste beurs? Wanneer u kiest voor een pop up beursstand of beurswand, heeft u daar geen last meer van. Zet eenvoudig uw promotiemiddel op en neem het na afloop makkelijk weer mee terug. Ervaar zelf het grote gemak van een pop up beurswand of beursstand.

Laat de beursbezoekers zien waar uw bedrijf voor staat

Of u uw afbeeldingen nu wilt afdrukken of de wand wilt laten schilderen, met een pop up beursstand of beurswand weet u zeker dat u op een eenvoudige wijze opvalt. Verspreid de boodschap en spreek de bezoekers aan. Waar wacht u nog op? Vertel het publiek waar uw bedrijf voor staat en begin zo snel mogelijk met netwerken. Ziet u een pop up beursstand of beurswand wel zitten? Bel +32 3 460 3001 en wij vertellen u alles wat u moet weten.

 

Neem contact op

+32 3 460 3001