Roll up banner

Een roll up banner: iedereen kent het wel. In de wachtkamer bij de dokter, in de supermarkt of tijdens een beurs. Het is een ideale manier om simpel, maar doeltreffend uw informatie over te brengen. Solution Group helpt u graag met het realiseren van een roll up banner. Neem de compacte rolbanner eenvoudig overal mee naartoe, trek de banner eruit en verspreid de informatie.

Bereik eenvoudig het publiek met een roll up banner

Met een roll up banner, bereikt u waar u maar wilt eenvoudig uw doelgroep. In iedere sector of in ieder bedrijf komt een rolbanner mooi tot zijn recht. Zet de meest belangrijke informatie erop en bereik zoveel mogelijk mensen. Dankzij de goedkope en eenvoudige wijze van promotie, bereikt u met het grootste gemak uw publiek. Door een roll up banner aan te schaffen, geeft u niet onnodig veel geld uit aan een dure grote stand. Op die manier richt u zich tijdens de beurs op datgeen waar het echt om draait: de inhoud.

Combineer het beste van beide werelden tijdens de beurs

Een rolbanner is naast een zelfstandig promotiemiddel, ook een hulpstuk voor een beursstand. Maak uw grote beursstand af met een rolbanner en voorzie uw doelgroep van extra informatie. Welke kleuren en materialen wilt u graag terugzien? Solution Group helpt u graag met het zoeken naar de juiste oplossing. Word gehoord en krijg precies datgeen dat u voor ogen heeft.

Kies voor eenvoud en gemak met een rollup banner voor maximaal resultaat

Wacht niet langer en ga voor het gemak van een rollup banner. Bespaar tijd en moeite, maar ontvang maximaal resultaat. Een rollup banner is makkelijk op te zetten, te verplaatsen en op te bergen, waardoor het gebruik ervan een fluitje van een cent is. Val op en bel +32 3 460 3001 als u zelf ook een rollup banner wilt. U wilt tenslotte ook gezien worden toch?

Neem contact op

+32 3 460 3001