Stand design

Op zoek naar een stand met het beste design? Schakel dan de hulp in van Solution Group in Wilrijk! Wij luisteren naar uw wensen en creëren, ontwerpen en bouwen vervolgens de stand met het mooiste design. Precies hoe u voor ogen heeft. Wij zorgen ervoor dat u gezien wordt tijdens de beurs. Wat zijn uw wensen voor uw beursstand?

Met een stand met design valt u gegarandeerd op

Houdt u van een traditionele beursstand, of gaat u liever voor modern? Wat uw wensen ook zijn, wij hebben precies datgeen wat u zoekt. Doordat wij gebruik maken van vrijwel alle materialen, zorgen onze professionals ervoor dat u een stand van het hoogste design krijgt. Vertel uw wensen en wij vertellen u wat er mogelijk is. Wilt u beurswanden met geprinte afbeeldingen, of wilt u ze laten beschilderen? Het kan allemaal! Wij maken precies dat, wat u voor ogen heeft.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn en val op!

Wat voor design moet uw stand hebben? Wilt u gebruik maken van hout, kunststof of moet er elektronica verwerkt worden in de beursstand? Geef het aan ons door en wij maken van A tot Z uw gedroomd promotiemiddel. Bel +32 3 460 3001 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Neem contact op

+32 3 460 3001