Stand ontwerp

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe stand voor een beurs of evenement, wilt u natuurlijk het beste ontwerp krijgen. Solution Group in Wilrijk helpt u daar graag mee. Samen met u zorgen wij ervoor dat u opvalt tijdens het moment dat u gezien moet worden door het grote publiek. Kies voor een vakkundig ontwerp, zodat uw stand gegarandeerd opvalt. Laat ons uw ideeën weten en plan een gesprek in.

Word gezien en ga voor een stand met het beste ontwerp

Wat is uw doel als u met uw bedrijf op een beurs of evenement staat? Precies, gezien worden. Aan de hand van uw wensen, maken wij een ontwerp voor een stand waar u naar op zoek bent. Val op en trek bestaande en potentiële bezoekers als een heuse eyecatcher richting uw stand. Doe zaken in stijl en laat zien waar u voor staat. Geef de beursbezoekers in uw stand een warm welkom dankzij een professioneel ontwerp van Solution Group.

Kies een ontwerp van uw stand zoals u dat wilt

Wat voor ideeën heeft u voor uw nieuwe stand? Laat ons meedenken en samen komen wij tot het beste resultaat. Geen materiaal of afwerking is voor ons te gek. Wilt u beurswanden met geschilderde of geprinte afbeeldingen? Geen probleem! Wilt u de wanden en panelen los hebben staan of moeten wij ze aan elkaar lassen? Dat kan ook zeker! Bel ons via +32 3 460 3001 voor meer informatie en kies voor een ontwerp van een stand, waar bezoekers heen willen gaan.

 

Neem contact op

+32 3 460 3001