Standbouw

Bent u op zoek naar standbouw voor een beurs of evenement? Ga dan naar Solution Group in Wilrijk toe. Ga voor hoogstaande kwaliteit van het materiaal en val op hoe u dat voor ogen heeft tijdens een beurs of evenement. Naar wat voor professionele standbouw bent u op zoek?

Standbouw van de hoogste kwaliteit

Professionele standbouw is een opzichzelfstaand specialisme. Vertel ons uw plannen en wij creëren, ontwerpen en bouwen het mooiste promotiemiddel dat er is. Zo krijgt u een stand op maat gemaakt, van de beste kwaliteit. Of dat nu voor een beurs of evenement is. Precies datgeen wat u wilt, werken wij voor u uit. Wilt u dat wij een afbeelding op uw beursstand schilderen of printen en moeten wij het geheel aan elkaar lassen? Dat is geen probleem voor ons. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Meer dan alleen een ontwerpen en realiseren

Uw succesvolle beurs of evenement is voorbij en iedereen ruimt de stands op. Maar waar laat u uw beursstand? Ook daarvoor helpt Solution Group u graag. Met 5000m2 aan opslag, stockeren wij eenvoudig uw materiaal. Ook het (de)monteren en het vervoer nemen wij voor onze rekening. Op die manier zorgen wij ervoor dat u zich alleen nog maar hoeft te richten op de beurs of het evenement. Een specialist heeft meer te bieden dan alleen standbouw.

Waar wacht u nog op?

Tel alle voordelen bij elkaar op en de hoge kwaliteit standbouw met de beste service van Solution Group klinkt als muziek in de oren. Neem contact met ons op. Bel +32 3 460 3001 en krijg uw eigen stand voor beurzen en evenementen.

 

Neem contact op

+32 3 460 3001