Standinrichting

De standinrichting is minstens zo belangrijk als de stand zelf. Vergelijk het met een huis zonder meubelen. Het meubilair op een beurs versterkt de kracht van de stand en andersom. Solution Group helpt u daar graag mee. Kies voor een standinrichting van de hoogste kwaliteit en laat een goede indruk achter op uw bezoekers tijdens een beurs of evenement.

Val op tijdens een beurs of evenement met een juiste standinrichting

Tijdens een beurs of evenement wilt u opvallen. Hoe u dit doet? Met een doordachte standinrichting! Zorg er aan de hand van mooie tafels, stoelen en lampen voor, dat de bezoekers in uw stand zich op hun gemak voelen. Uw standinrichting maakt u compleet door extra decoratie, zoals een vloerkleed, een mooie vloer of kunstwerken. Laat u adviseren door Solution Group en val met uw stand op tussen de rest.

Het innerlijk is net zo belangrijk als het uiterlijk

Val in eerste instantie op met de buitenkant van uw stand, om de bezoekers vervolgens in te pakken met een perfecte standinrichting. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel dan +32 3 460 3001. Samen zorgen wij ervoor dat uw boodschap overgebracht wordt, maar dat u toch een huiselijk gevoel weet te creëren. Wij bedenken voor u het geheel, waarna wij het ontwerpen en bouwen. Wat zou u graag willen terugzien tijdens de volgende beurs?

Neem contact op

+32 3 460 3001